Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
2166064396

HUZUREVİ BAKIM MERKEZİ YAZILIMI

Huzurevi Yazılımı
Bakım Merkezi Yazılımı
Engelli Bakım Merkezi

İçindekiler


Dr.Plazma® Bakım Merkezi Yazılımı Nedir ?

Dr.Plazma, yaşlı ve engelli bakım merkezlerine özel olarak tasarlanmış bir yazılımdır. Huzurevi, yaşlı bakım evleri ve engelli bakım merkezlerinde görevli olan doktorlar, hemşireler, bakım teknisyenleri, sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, fizyoterapistler, diyetisyenler ve işletme yöneticilerinin tüm faaliyetlerini kaydeden bir otomasyon sistemidir.

( Bu otomasyon sistemi farklı isimlerle anılmaktadır; huzurevi yazılımı, huzurevi programı, yaşlı bakım evi yazılımı, yaşlı bakım merkezi yazılımı, engelli bakım evi programı, engelli bakım merkezi yazılımı. Bu isimlerin tümünü kullanmayı tercih ettik çünkü bu yazılım, geniş özellikleri ve esnek yapılandırmasıyla her birine tamamen uygundur. )




Bu yazılım ile hangi dertleriniz bitecek ?

  • ➜ Kağıt işlerini, masaüstünüzdeki dağınık Word ve Excel dosyalarını geride bırakın.
  • ➜ Huzurevi yazılımı sayesinde hatırlamanız gereken işlemler azalır, kaybolmaya yüz tutmuş detaylardan kurtulur ve daha hafif hissedersiniz.
  • ➜ Yaşlı bakım evi yazılımı ile stoklarda bulunan malzemelerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ne kadar var, kim aldı, ne zaman kullanıldı, elimde ne kadar kaldı? Bunu YAPAY ZEKÂ size söylesin.
  • ➜ Engelli bakım merkezi yazılımı ile bu misafire hangi hizmetleri sunduk, hangi ürünleri kullandık, ne kadar ödedi, borcu ne kadar kaldı, kaporası ne kadar ve bu borcu kaporadan düşersek ne kadar borç kalır? Bunu YAPAY ZEKÂ size hemen söylesin.
  • ➜ Devlete verilecek evrakların zamanı geldiğinde kim uğraşacak? Bırakın YAPAY ZEKÂ (Sincap) bu işi halletsin ve raporunuzu sadece bir dakikada hazırlayıp sunsun.
  • ➜ Yaşlı bakım merkezi yazılımı ile akıllı maliyet sistemi sayesinde nohuttan temizlik malzemelerine, tıbbi hizmetlerden diğer kurumsal hizmetlere kadar tüm karlılığınız hesaplanacak, siz de önlem alarak yol alacaksınız.
  • ➜ Huzurevi yazılımı ile gelir ve giderlerinizi anında görebilirsiniz, muhasebecinizden rapor beklemeye son.
  • ➜ Engelli bakım merkezi yazılımı ile tedarik ettiğiniz firmalarla olan ilişkilerinizi takip altında tutun. Kimden ne aldınız, ne kadar ödediniz, ne kadar borcunuz kaldı; anında öğrenin.
  • ➜ Yaşlı bakım merkezi yazılımı sayesinde raporlar ve reçeteler konusunda herhangi bir şey gözden kaçmaz. Aklınızda tutamayacağınız her şey, sistem tarafından size hatırlatılacaktır.
  • ➜ Huzurevi yazılımı ile ilaç talepleri ve günlük ilaç dağıtımları zor bir görev olmasın. Doktor, hastaya ilaç yazıp tarih geldiğinde sistem, o gün ilaç alması gereken hastaları listeleyecektir. Ayrıca, o saatte hastalar ilaçlarını alıp almadı, bir tıklama ile belirtilebilir.
  • ➜ Engelli bakım merkezi yazılımı ile personel giderleri, mesailer ve ödeme işlemleri artık bir sorun olmaktan çıkar.
  • ➜ Huzurevi yazılımı ile personelinizin performansını rahatça ölçebilirsiniz. Her çalışan, kendi adıyla faaliyetlerini kaydeder. Bu, hem işletmenizin hafızasını oluşturur, hem YAPAY ZEKÂ bu verilerden anlamlı sonuçlar çıkarır (örneğin, faturalar ve stok takipleri), hem de personelinizin görevlerini ne kadar doğru yerine getirdiğini gözlemlemenizi sağlar.

Muhasebe Modülleri;

Misafir Fatura İşlemleri

Her misafirin fatura tarihi farklı olabilir, ancak zamanı geldiğinde fatura oluşturmak için ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Çünkü ay boyunca her departman kendi işlemlerini sisteme girerken, faturaya yansıyacak hizmetler zaten otomatik olarak belirlenmiştir.


Misafir Cari Hareketleri

Bir misafire fatura düzenlemek, onun cari hesabına BORÇ kaydı eklemek anlamına gelir. Bundan sonra yapılması gereken, misafir yakını tarafından ödeme alınmasıdır. Bu ve daha birçok işlemi Misafir Cari Hareketleri ekranı üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu ekranda borcu veya alacağı bulunan tüm misafirlerin listesini görüntüleyebilir, belirli bir misafirin hesap durumunu inceleyebilir, tahsilat ve ödeme işlemlerini yönetebilir, tahakkuk işlemleriyle borç ve alacak kayıtlarını düzenleyebilirsiniz. Tüm verileri Excel formatında dışa aktararak detaylı raporlar oluşturabilirsiniz.


Misafir Ekstre Dökümleri

Misafir yakınlarından ödeme alabilmek için, ilgili misafirin ayrıntılı cari hesap dökümüne ihtiyacınız vardır. Şu ana kadar hangi hizmetleri aldığı, yaptığı ödemeler ve kalan bakiyesi detaylı olarak görüntülenmelidir.


Genel Giderler

İşletmenizde gerçekleşen tüm harcamalar sisteme kaydedilir. Sistem, her bir gider kalemini üç aşamalı bir kategori yapısıyla takip eder. (Örneğin; YİYECEK – KURU YİYECEK – MERCİMEK) Satın alma işlemleriniz hangi firmadan ve hangi yöntemle olursa olsun, sistem MERCİMEK kategorisindeki tüm verileri bir araya getirerek size aylık bazda YİYECEK, KURU YİYECEK ve MERCİMEK giderlerinizi detaylı şekilde raporlar. Bu örnekten yola çıkarak, binlerce farklı kategori oluşturabilir ve işletmenize özel bir sistem kurabilirsiniz.


Kasalar

Sistem, ihtiyacınıza göre sınırsız sayıda NAKİT KASA, BANKA KASA ve KREDİ KARTI KASA oluşturmanıza olanak tanır. Tüm mali işlemleriniz, bu kasalar arasından seçim yapılarak gerçekleştirilir. Bu nedenle, belirli zamanlarda kasalarınızda ne kadar bakiye olduğunu kontrol etmek isteyebilirsiniz. Sistem, anlık olarak güncel kasa bakiyelerinizi görüntülemenizi sağlar ve kasalar arası para transferine imkân tanır.


Depo ve Stok Modülleri;

Etkili bir stok yönetimi için ekstra bir çaba harcamanıza gerek yok. Akıllı sistem bu süreci tamamen otomatik olarak yönetir. Öncelikle, stoklar satın alınarak depoya eklenir ve bu işlem zaten satın alma ekranı üzerinden gerçekleştirilmiştir. Daha sonra, bir ürünü misafire kullandırdığınızda veya YAPAY ZEKÂ bu işlemi kendiliğinden yönettiğinde, stoktan otomatik olarak düşülür. Böylece, sadece mevcut stok seviyelerini kontrol etmeniz yeterlidir. Beklenmedik giriş veya çıkışlar mı oldu ya da iç depolar arasında transfer mi gerçekleştirdiniz? Hiç endişelenmeyin, bu işlemler için özel ekranınız mevcuttur. Sadece gerekli bilgileri girin, gerisini akıllı sistem halleder.

  • ➜ Depolar Arası Stok Transferleri
  • ➜ Misafir Bazlı Stok Hareketleri
  • ➜ Detaylı Stok Hareket Analizi
  • ➜ Stok Satış ve Kullanım Raporları
  • ➜ Depo Sayım ve Envanter Takibi

Resmi Raporlar;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına iletilmesi gereken periyodik raporları, herhangi bir ek işlem yapmadan tek bir tıklamayla anında oluşturabilirsiniz.

Yapay Zeka ( Sincap );

Akıllı sistemler, verileri eksiksiz ve doğru girdiğinizde size tüm süreçleri raporlayabilir. Ancak burada bir zorluk var: verilerin hatasız girilmesi zaman, personel ve dikkat gerektirir. İşte tam bu noktada devreye Sincap giriyor. Sincap, ana bilgisayarda çalışan özel bir yapay zekâ sistemidir ve verileri sizin yerinize işler. Doğru hizmet ve ürünleri, doğru miktarlarda, doğru kişiye, tam zamanında kaydeder.

Sincap ne maaş talep eder ne de ek ödeme bekler. Siz ona hangi görevleri üstlenmesi gerektiğini belirtin, o da zamanı geldiğinde hata yapmadan, eksiksiz bir şekilde işlemleri gerçekleştirsin. Misafiriniz her gün üç adet bez, her perşembe ağız bakım seti, her ayın 15’inde oda ücreti ve ayda bir kez berber hizmeti mi alıyor? Sincap bunları otomatik olarak uygulasın!

Personel Özlük ve Personel Cari İşlemleri;

Aylık ve üç aylık raporların temelini oluşturan personel sisteminde kimlik bilgileri ekranı büyük önem taşır. YAPAY ZEKÂ, çalışanların maaş bilgilerini buradan alır ve mesai hesaplamalarında doğrudan toplam maaşı değil, netleştirilmiş maaşı baz alarak mesai saatlerine göre ödenmesi gereken tutarları belirler.

Bu ekran üzerinden personele maaş ödemesi, maaş ve mesai tahakkuku (ön ödeme), tek tıklamayla tüm personel için toplu maaş tahakkuku gerçekleştirme, çalışanların alacaklarını raporlama ve tüm personele yapılması gereken toplam ödemeleri görüntüleme gibi pek çok işlem kolayca yapılabilir.

Rapor ve Reçete İşlemleri;

Kurum doktorunun yazdığı ya da misafir yakınları tarafından getirilen Bez, Mama ve İlaç raporlarını sisteme kaydedebilirsiniz. Süresi dolmak üzere olan raporlar sistem tarafından hatırlatılır. Reçeteler yalnızca bir raporla ilişkilendirilebilir. Rapor kaydı olmayan biri için reçete oluşturulamaz. Peki, reçeteleri sisteme eklediğinizde ne olur? Reçete süresi sona ermeden önce size bildirim gelir, reçetenin medikal firmaya veya eczaneye iletilip iletilmediğini takip edebilirsiniz ve ilaç ya da malzemelerin tedarik sürecini sistem üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Misafir Genel Sağlık İşlemleri;

Genel sağlık durumuna ilişkin bilgiler, rutin muayene dışında bu ekranda saklanmaktadır.

Muayene İşlemleri;

Bu işlemler, geleneksel doktor muayenehanelerinde kullanılan anamnez, tanı ve reçete ekranlarından oluşan rutin muayene işlemleridir.

Kurum içi ve Kurum dışı Sevkler;

Bu modülde, kurum içindeki sevk işlemleri (sosyal hizmet uzmanı, fizyoterapist, psikolog gibi) yer almaktadır.

Kurum dışı sevk işlemleri ise, kurum doktoru tarafından sağlık hizmetleri dışındaki kurumlara yönlendirilen pansiyonerlerin sevk işlemleri ve raporlamaları bu ekrandan yapılmaktadır.

Hemşirelik İşlemleri;

Hemşire Değerlendirme Formu; Doktorun sağlık tarama ekranına benzer şekilde, hemşireler tarafından periyodik olarak yapılan genel değerlendirme bilgilerini içerir.

Hemşirelik Uygulamaları; Hemşireler veya yaşlı bakım teknisyenleri tarafından yapılan medikal işlemleri kaydeden, sorgulayan ve raporlayan ekrandır.

Hemşire Bakım Planı; Hazır bakım planlarının sistemde kaydedilerek, her bir pansiyonere ne ölçüde uygulandığını, hemşire, tarih, saat ve uygulama bazında gösteren ekrandır.

Vital Bulgular; Pansiyonere ait tansiyon, nabız, ateş gibi bulguların kaydedildiği ve istatistiksel olarak analiz edilip raporlama işlemlerinin yapıldığı ekrandır.

Aldığı / Çıkardığı Formu; Pansiyonerin 24 saatlik sıvı alım ve çıkışlarını takip etmek, sıvı dengesini sağlamak ve potansiyel komplikasyonları engellemek için yapılan takibin kaydedildiği ve raporlandığı ekrandır.

ITAKI Değerlendirme Formu; Pansiyonerlere ait düşme riski skorlarını belirlemek için yapılan değerlendirmelerin kaydedildiği ve raporlama işlemlerinin yapıldığı ekrandır.

Mama ve Bez Veriliş Bildirimi; Raporlu hastalar için verilen mama ve bezlerin kaydının tutulduğu ekrandır.

Düşme Kayıtları; Pansiyonerlere ait tüm düşme vakalarının ayrıntılı bir şekilde kaydedildiği, sorgulandığı ve raporlandığı ekrandır.

Yara Değerlendirme Formu; Bası yaralarının incelendiği ve bu bulguların kaydedildiği ekrandır.

İlaç Order; Pansiyonerlere doktor tarafından yazılan ilaçların hangi gün ve saatlerde alınması gerektiğini, ilaçların alınıp alınmadığını ve kim tarafından verildiğini takip eden sistemdir.

Yardımcı Cihaz Kullanımı; Pansiyonerlere ait yardımcı cihazların kullanım durumu, değişim ve yenileme süreçlerinin izlenmesi için kayıtların girildiği ve raporlama işlemlerinin yapıldığı ekrandır.

Sosyal Hizmet Uzmanı Modülleri;

Görüşme Raporu "Görüşme Raporu" adlı Sosyal Hizmet Uzmanlarının günlük faaliyetlerine yönelik oluşturulmuş ekrandır.

Sosyal İnceleme Raporu "Sosyal İnceleme Raporu" için hazırlanan ekran, Sosyal Hizmet Uzmanlarının rutin görevlerinden biridir.

Süreç Raporu "Süreç Raporu" Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından yürütülen düzenli işlemlerin takip edildiği ekrandır.

Gözlem Raporu Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından oluşturulan "Gözlem Raporu" için hazırlanan ekrandır.

Sosyal Aktiviteler "Sosyal Aktiviteler" ekranı, lokasyon, tarih, saat, sorumlu kişi ve katılımcılar gibi detaylarla yapılan sosyal aktivitelerin kaydedildiği ekrandır.

Psikolog Modülleri;

  • ➜ Performans Değerlendirme Formu
  • ➜ Psikolojik Test Sonuçları
  • ➜ Anamnez Kayıtları
  • ➜ Psikolojik İnceleme
  • ➜ Genel Görüşme Raporu

Bulut sunucu mu yoksa kendi Ana Bilgisayarım mı ?

Eğer bir ana bilgisayarınız (SERVER) yoksa, bulut sunucu seçeneğini tercih edebilirsiniz. Böylece yeni bir sunucu satın almanıza gerek kalmaz. Bulut sunucular güvenli olup, düzenli yedeklemeler yapılır ve yüksek hızlı fiber internetin bulunduğu, klimalı veri merkezlerinde barındırılır. Ayrıca, KVKK'ya uygun güvenlik önlemleri alınır. Klinikteki internet bağlantınız iyi ise sistem sorunsuz çalışır. Ancak, eğer internet sürekli kesiliyorsa veya düşük hızda ise bulut sunucudan verim almak zorlaşabilir. Böyle bir durumda kendi sunucunuzla devam etmek daha avantajlı olabilir, çünkü internet kesildiğinde dahi kendi sunucunuzda sistem çalışmaya devam eder.


Bulut Sunucunun Özellikleri:
  • ➜ Fiziksel Güvenlik; Hesabınıza erişim sadece yetkilendirilmiş kişilerle sınırlıdır.
  • ➜ Ağ Güvenliği ve Güvenlik Duvarı; KAYRASYS Veri Merkezi, Rodore Tier 3 sertifikasına sahip olup, burada barındırılmaktadır.
  • ➜ Veri Yedeklemesi; Olası teknik aksaklıklara karşı verileriniz günlük olarak yedeklenir.
  • ➜ Veri Güvenliği; Verileriniz yerel bilgisayarınızda saklanmaz, böylece bilgisayarınızın kaybolması, çalınması veya arızalanması durumunda verileriniz her zaman güvende olur.

Bulut Sunucunun Avantajları:
  • ➜ En düşüğü 1.000 USD olan bir Ana Bilgisayar ( Server ) satın almak zorunda kalmazsınız.
  • ➜ Ana bilgisayarların yıllık elektrik tüketimi yaklaşık 2.000 TL civarındadır (2022 fiyatlarıyla), ancak bulut sunucu kullanarak bu masrafı ortadan kaldırırsınız.
  • ➜ Ana bilgisayarınız arıza yapabilir, parçaları eskir ve performans kaybı yaşanabilir. Sürekli bakım gereksinimi varken, bulut sunucularda bu gibi sorunlarla uğraşmazsınız.
  • ➜ İşletim sistemi, veritabanı yazılımı, virüs koruma lisansları gibi ek yazılımlar için ekstra harcama yapmazsınız.
  • ➜ Bulut sunucunun internet bağlantısı asla kesilmez, iki ayrı yüksek hızda internet bağlantısı yedekli olarak çalışır.
  • ➜ Kliniğinizdeki ana bilgisayarın güvenliği ve veri yedeklemeleri sizin sorumluluğunuzdadır, ancak bulut sunucularda bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanır.
  • ➜ Kliniğinizdeki ana bilgisayar çalınabilir, arıza yapabilir ve bu durumun düzeltilmesi birkaç gün sürebilir. Ancak bulut sunucularda böyle riskler yoktur, arıza durumunda hemen başka bir sunucu üzerinden hizmetinize devam edilir ve sorun hızlıca çözülür.

Son karar size ait, ancak Plazma Yazılım olarak BULUT SUNUCU kiralamanızı tavsiye ederiz. Kendi ana bilgisayarınız sık sık arıza verebilir ve bakımıyla uğraşmanız gerekebilir. Ayrıca, ana bilgisayarınızın yılda tüketeceği elektrik masrafları da önemli bir maliyet oluşturur. BULUT SUNUCU ise daha ekonomik ve sorunsuz bir çözüm sunacaktır. İstediğiniz veri merkezinden BULUT SUNUCU kiralayabilirsiniz, bu konuda Plazma Yazılım olarak size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Fiyatlarımız*

* Fiyatlarımız bir yıllık kullanım süresi içindir. Sözleşme bir yıl olarak yapılır ve yıllık lisanslar peşin ödenerek satın alınır.

Yazılım Ücreti

20.000 TL

Bu pakette tüm ücretsiz hizmetler ve 1 adet bilgisayar lisansı dahildir.

Ek Lisans

4.500 TL

İkinci, üçüncü, dördüncü bilgisayarlarda da kullanmak için ihtiyacınız kadar Ek Lisans satın alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ Modül ve Hizmetlerimiz
Kurulum Hizmeti İlk kurulum ÜCRETSİZDİR
(Eğer bilgisayar formatlanırsa, ek teknik destek ücreti uygulanacaktır.)
Eğitim Desteği İlk eğitim ÜCRETSİZ
(5 saatlik ilk uzaktan eğitim ücretsizdir, ek eğitim talepleri ek ücret gerektirir.)
e-Fatura / e-SMM Modül ve aktivasyon ÜCRETSİZ
(Müşteri, fatura kontörlerini www.ticari1.com adresinden temin edecektir.)
Yapay Zeka (Sincap) ÜCRETSİZ
e-Fatura / e-SMM Kontör www.ticari1.com adresinden ihtiyacınız kadar kontör alabilirsiniz.
SMS Kontör www.mutlucell.com.tr sitesinden ihtiyacınız kadar SMS kontörü satın alabilirsiniz. PLAZMA YAZILIM, Mutlucell İletişim Hizmetleri A.Ş. ile işbirliği yapmaktadır ve faturalarınız bu şirket tarafından düzenlenecektir.
SMS hesabı oluşturmak için TIKLAYINIZ

Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.